Tot ce ai nevoie pentru a înțelege totaluri pariuri

0
721

Tot ce ai nevoie pentru a înțelege totaluri pariuriCând pariați totaluri, nu mai promiteți supunere unei singure echipe. Nu contează cine câștigă jocul sau de cât de mult, singurul aspect al jocului sunteți preocupat este Scorul total.

Case de pariuri va stabili un număr sport365.ro proiectat de puncte care urmează să fie marcat în joc, apoi vă decideți dacă numărul real de puncte marcate va fi mai mult (peste) sau mai puțin (sub) decât totalul stabilit.

Pariuri Totale: Un Studiu De Caz A Explicat

În următorul joc, case de pariuri au stabilit totalul de puncte (care urmează să fie marcat în joc) la 219. Numărul apare de două ori pentru a vă oferi șansele pentru a alege atât „peste” și „sub.”

(Focus pe coloana „Total”. Nu te gândi la celelalte zgomote.)

total pariuri pe / de exemplu

Deci, dacă credeți că scorurile atât Cleveland și Boston va combina la egal mai mult de 219 puncte, veți dori să pariați pe „peste.”Dacă credeți că va fi un joc defensiv cu mai puțin de 219 puncte, veți dori cu siguranță să pariați pe” the under.”

Am folosit o linie NBA în exemplul nostru, dar pariurile totale sunt disponibile pe orice sport care implică puncte totale.

Cum funcționează plățile pe totaluri de pariuri?

Cum funcționează plățile pe totaluri de pariuri?În exemplul nostru, veți observa că șansele care corespund atât la peste și sub au -115 și -110 lângă ei. La fel ca moneyline, cotele atașate la peste și sub indică plata potențial.

Cotele atașate la peste și sub indică plata potențial.

În exemplul de mai sus, este imposibil să dublezi banii pariind fie pe deasupra, fie pe dedesubt. Aceasta este o practică relativ comună pe over / unders, ca sportsbooks decide, de obicei, că există o probabilitate echitabilă de punct total se deplasează în ambele direcții. Cu toate acestea, acest lucru este departe de a fi stabilit în piatră.

Indiferent de sport, în cazul în care există două echipe notoriu de mare scor cu apărare de calitate inferioară, puteți vedea sportsbook atribui peste ca favorit. În mod similar, în cazul în care scorurile ambelor echipe este cunoscut pentru a fi mai mici decât media, s-ar putea vedea favorit gravitate puternic spre dedesubt.

S-ar putea să nu pară în întregime corect (sau rezonabil) că trebuie să pariați 110 dolari, în scopul de a câștiga 100 dolari, mai ales atunci când sportsbook vă spune că există o probabilitate de 50/50 de fiecare rezultat.

Acest lucru este pur și simplu o parte și parcelă de a utiliza un site de pariuri sportive online. Procentul de 10% (sau „suc”) este modul în care cărțile de sport se mențin pe linia de plutire și profitabile. E un preț pe care va trebui să-l plătești doar ca să pariezi pe asta.

Un Bonus de pariuri totale: Marele Salam

Dacă pariați pe NHL, majoritatea manualelor de sport oferă o mică variație a pariurilor totale disponibile. Se numește „Marele salam”, și permite pariorilor să parieze pe numărul total de goluri marcate într-o noapte de acțiune în NHL.

Un Bonus de pariuri totale: Marele SalamMarea majoritate a pariurilor totale din NHL sunt de 5.5 (peste / sub), astfel încât sportsbooks va multiplica de obicei 5.5 împotriva numărului de jocuri din NHL în acea noapte. Oricare ar fi (5.5 x (numărul de jocuri pe programul) este, aceasta va fi Marele Salam.

De exemplu, dacă ar exista două jocuri pe programul NHL, Pittsburgh vs.New York și Vancouver vs. Edmonton, Marele salam ar fi probabil listat în jurul valorii de 11 (-110) peste și 11 (-110) sub.

Dacă Pittsburgh vs. New York s-ar fi încheiat cu 3-1, iar Edmonton vs Vancouver s-ar fi încheiat cu 4-1, numărul total de goluri în această seară ar fi 9. Dacă ați selectat un sub pe marele Salam, pariul ar fi un câștigător.

Invers, dacă Pittsburgh vs. New York s-ar fi încheiat la 6-5, iar Vancouver vs.Edmonton a fost 4-2, golul total marcat în seara asta ar fi 17. Ca atare, pariori care au selectat peste pe marele salam ar fi de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here