Firmino dezlănțuie nebunia de la Anfield cu un gol în 90 ” care pune liderul Liverpool

  0
  179

  Firmino dezlănțuie nebunia de la Anfield cu un gol în 90 " care pune liderul LiverpoolCampionul nu renunță niciodată. Astăzi a fost un nou eșantion de ea. Când meciul a fost deja agonizant, cu distribuirea punctelor ca un rezultat inevitabil, o lovitură de cap de la Roberto Firmino în 90 ” a dat victoria (2-1) și conducerea la Liverpool. Brazilianul a făcut ca cei 2.000 de spectatori să vibreze, care nu au încetat să aplaude la Anfield. Înainte, Mohamed Salah a avansat localnicii cu o lovitură care a respins mai mulți jucători de la Tottenham și, ulterior, sunt într-un contor a pus cravata, cu care meciul a rămas până la 90″.

  Cursul meciului

  9, 58 secunde este recordul stabilit de Usain Bolt la distanța de 100 de metri la Campionatele Mondiale din 2009 de la Berlin. Ei bine, același interval de timp, cu atât mai puțin, este ceea ce Tottenham-ul lui Mourinho are nevoie pentru a face un gol, de la furtul mingii în propriul teren până când mingea ajunge în spatele fileului. Ultimul exemplu în acest sens a fost obiectivul lui Son la Anfield. Klopp ‘ s Liverpool a ieșit cu multă intensitate, împins de suflarea fanilor 2,000 care se aflau în tribune la Anfield, la meciul care va decide cine va rămâne liderul Premier League. El a îmbuteliat Tottenham pe parcursul primei reprize și a avut cele mai bune șanse. Firmino și Salah au fost primii care au testat https://www.antena3.ro/sport/ce-bonusuri-ofera-casele-de-pariuri-online-in-2020-578739.html un mare Lloris, care a făcut două opriri mari pentru a evita obiectivul local. Cu toate acestea, în 26″, el nu a putut împiedica o lovitură de la Salah, care a respins doi jucători, terminând în spatele plasei. Fortune dorea ca Liverpool, care merita acest lucru, să fie primul care a lovit.

  Mai multe evenimente cu participarea Liverpool

  Scopul nu a satisfăcut Liverpool. Dimpotrivă. Klopp a fost lansat pentru al doilea, pe care l-au avut în cizmele lui Jones, dar încă o dată Lloris a negat golul roșu. Și în 33″, Lo Celso a găsit spațiu Fiului, care s-a confruntat cu Alisson mână în mână și l-a bătut pentru a lega jocul. Încă o dată, unul împotriva lui Tottenham a ucis o echipă din „big six”, așa cum s-a întâmplat cu Arsenal, City și United. Dar acest Liverpool are multe vieți…

  În a doua jumătate, Tottenham a surprins la ieșirea lor. El a apucat mingea în primele minute, iar Bergwijn a avut al doilea în prima acțiune. S-a confruntat cu Alisson, dar nu a fost corect în fața porții. Nici Kane, care a avut până la trei oportunități de notare. Primul cu o lovitură foarte departe în fața poziției înainte a lui Alisson, al doilea cu un antet prea înalt, iar al treilea cu o lovitură care a trecut roz stick-ul drept. Toate acestea în primele 20 de minute după reluare.
  Apoi scenariul s-a schimbat din nou. Liverpool a recăpătat inițiativa și a închis Spurs. Deși de Mou a suferit cu greu. Doar Mané cu o lovitură la bara transversală a făcut ca cravata să se învârtă.

  Dar soarta a pregătit un rezultat epic. În 90′, Robertson a lovit o lovitură de colț din partea stângă. Și cu tot impulsul pe care fanii Anfield l-au dat cu respirația lor sub forma unei cântări, Firmino s-a ridicat mai presus de toate pentru a conduce mingea în echipă și a da victoria campionului. Cei 2.000 de la Anfield au înnebunit, iar brazilianul a trecut prin întregul teren pentru a sărbători cu ei, care au ratat atât de mult, obiectivul care pune liderul Premier League Liverpool.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here